In de maand januari zijn we op maandag EXTRA gesloten

 

In februari nemen we een weekje verlof [in het binnenland :-) ]. 

We zijn gesloten van maandag 15 februari tot en met maandag 22 februari

De winkel is terug open vanaf donderdag 25 februari.


Volg ons op onze Facebook pagina !  https://www.facebook.com/Smikensmak


Pralines

Onze pralines worden gemaakt door een ambachtsman in een kleinschalig chocoladeatelier. Zijn jarenlange ervaring en verfijnd vakmanschap maken van elke praline een verassend juweeltje. Door enkel de fijnste Callebaut chocolade te combineren met allerhande verschillende vullingen, vindt elke zoetebek wel zijn gading in onze pralinedoosjes.

Onze pralines worden op een authentieke manier gemaakt. Zowel de creatie als de versiering ervan gebeurt artisanaal en nergens worden synthetische kleur- of smaakstoffen gebruikt.

“Mijn favoriete praline is het staafje melk, een cilindervormige praline met binnenin een fijn laagje marsepein, opgevuld met slagroom. Hoewel de ingrediënten absolute klassiekers zijn, is dit voor mij de perfecte combinatie"